MENIU

PRU vrea grup parlamentar! Bogdan Diaconu a depus la Camera Deputaților cererea de înființare

Liderul Partidului România Unită (PRU) a anunţat, miercuri, că a depus deja la Secretariatul Camerei şi la Biroul permanent solicitarea de înfiinţare a grupului parlamentar al formaţiunii, cu 12 deputaţi, el precizând că la Senat, PRU are deocamdată doar 3 parlamentari.

”Astăzi am avut o întâlnire cu toţi parlamentarii Partidului România Unită, care vor activa în Senat şi Camera Deputaţilor, pentru a ne organiza şi a vedea cum va arăta activitatea partidului”, a spus Diaconu, potrivit News.ro.

El a precizat că, la Senat, de activitatea parlamentară a PRU se va ocupa senatorul Daniel Savu, iar la Camera Deputaţilor, lider al parlamentarilor PRU vor fi el şi deputatul Ion Eparu.

”Am depus la Secretariatul General, la Biroul Permanent, solicitarea de înfiinţare a grupului parlamentar. Avem 12 colegi deputaţi oficial înscrişi”, a anunţat Diaconu, precizând că la Senat sunt doar 3 parlamentari înscrişi, dar că în următoarele zile va încerca să facă şi acolo grup.

Bogdan Diaconu a reiterat faptul că PRU îl aşteaptă pe Victor Ponta în partid şi să preia conducerea formaţiunii, pentru a avea succes în alegerile din toamnă.

Mai multe articole despre:
grup parlamentar Bogdan Diaconu PRU