MENIU

Primarul unui municipiu a demisionat în lacrimi: Decada Constantinescu s-a încheiat!

Primarul PSD al Bârladului, Constantin Constantinescu, şi-a prezentat demisia în cadrul şedinţei de Consiliu Local de astăzi, 26 februarie. Edilul a invocat motive de sănătate şi nu a făcut nicio referire la acordul de vinovăţie semnat pe 12 februarie cu procurorii Curţii de Apel Iaşi, privind săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, scrie Adevarul.

Primarul PSD al Bârladului, Constantin Constantinescu, şi-a prezentat demisia în cadrul şedinţei de Consiliu Local de astăzi, 26 februarie. Edilul a invocat motive de sănătate şi nu a făcut nicio referire la acordul de vinovăţie semnat pe 12 februarie cu procurorii Curţii de Apel Iaşi, privind săvârşirea infracţiunii de conflict de interese ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ VIDEO Cu inima în pionieze, în vizorul procurorilor DNA, baronul PSD d... Primarul PSD de Bârlad, Constantin Constantinescu, a dat citire demisiei la finele şedinţei de Consiliu Local Bârlad.

Aceasta intră în vigoare de la 1 martie şi motivul invocat a fost problemele de sănătate, nicidecum cele cu legea. La şedinţă au fost invitaţi şefii mai multor servicii din Primărie, dar şi deputatul PSD Adrian Solomon, fin de cununie al primarului Constantinescu şi fost vice-primar în primul mandat pe care l-a avut nea’ Titi (2004-2008). Imediat după citirea demisiei, a luat cuvântul deputatul Solomon care a ţinut să spună că “decada Constantiniană s-a încheiat” şi a amintit că acesta a fost “cel mai bun primar din perioada postdecembristă”. După discursul finului său, Constantin Constantinescu şi-a dus batista la ochi, a aplecat capul în pământ, apoi a ieşit din sală. 

 Mai multe pe Adevarul