MENIU

Primarul din Rovinari și bunica de 82 de ani, prinși în rețeaua Coldea: sume uriașe învârtite de pensionară. Contract uriaș semnat cu Doru Trăilă

Apar detalii șocante din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. O octogenară, cunoscuta ca bunica Eleonora, învârte sute de mii de euro și este implicată în afacerile derulate de cei doi generali. Cel mai recent contract semnat de aceasta este unul în valoare de 200.000 de euro, încheiat cu avocatul Doru Trăilă. 

În vârstă de 82 de ani, Eleonora Filip este asociată și administrator unic al unei firme care a înregistrat în ultimii ani un profit cuprins între 2 și 7 milioane de euro. 

Ultimul contract semnat a fost în valoare de 200.000 de euro, un contract încheiat cu avocatul Doru Trăilă, în scopul obținerii unei soluții favorabile pentru nepotul ei, Robert Filip, primarul reales al orașului Rovinari.

Robert Filip a fost trimis în judecată într-un dosar instrumentat de Parchetul European, pentru o presupusă fraudă de 3 milioane de euro, sub măsura controlului judiciar pe cauțiune, bani care trebuiau să fie folosiți pentru dezvoltarea Deltei Dunării. 

Firma care a contractat fondurile europene este deținută de bunica actualului primar. 

În plus, Robert Filip era și cel care încheia și hotărârile Adunării Generale a Asociaților. 

Bunica mai are pe numele său și un bolid de lux al actualului primar.