MENIU

Primar bătut în discoteca soției sale: M-a lovit în ochi și a fugit cu un taxi care era pregătit

Un primar din Vrancea a fost bătut chiar in discoteca familiei sale. Mihai Neaţă, primarul din Milcovul, a primit un pumn în ochi în noaptea de sâmbătă spre duminică, la discoteca familiei sale din localitate, scrie ziaruldevrancea.ro

Incidentul a avut loc în jurul orei 3.30, iar primarul a fost nevoit să conducă şedinţa de azi a Consiliului Local cu un singur ochi, cel drept, întrucât cu stângul nu putea să privească. În ciuda acestui fapt, social-democratul Mihai Neaţă nu a făcut plângere la poliţie.

Primarul spune că între grup de patru persoane din Vinatori, satul Mirceşti, şi doi locuitori din comună au avut loc discuţii, dar care nu au degenerat. La un moment dat soţia sa, care este patroana în acte a discotecii, i-a condus afară pe cei doi tineri din Milcovul, iar primarul a ieşit împreună cu ei. “În momentul acela, unul dintre cei de la Mirceşti a venit în viteză dinăuntru spre uşă.

Eu l-am prins în braţe la uşă, l-am dus afară şi în momentul când am vrut să-l întorc să vorbesc cu el m-a lovit în ochi şi a fugit imediat cu un taxi care era pregătit. Nu am făcut plângere la poliţie. A doua zi l-a sunat taximetrul pe fiul meu şi a spus că îşi cere scuze, s-a speriat, nu a vrut să mă lovească”, a declarat primarul Mihai Neaţă.

Acesta a avut discoteca înainte de a fi ales primar, iar acum firma este administrată de soţia sa.