MENIU

Prima reacţie a lui Florin Iordache, după ce a fost fotografiat alături de Daniel Morar

Florin Iordache a avut o primă reacţie după ce pe Facebook a apărut o fotografie în care el este alături de Daniel Morar, judecător CCR, la o masă, la restaurantul Senatului.

Acesta a explicat pentru HotNews.ro ca s-au intalnit "intamplator", la restaurantul din Senat - Curtea Consitutionala are sediul langa Senat, in Palatul Parlamentului - si ca a durat aproximativ 30 de secunde. 

"Am luat masa in restaurantul Senatului, iar la plecare, l-am vazut (pe Daniel Morar, n.r.) si m-am oprit sa-l salut. La nivel de 10 secunde, sa saluti o persoana pe care o cunosti... Care e problema?" a mai detaliat Florin Iordache şi pentru News.ro.

Pe de altă parte, Daniel  Morar a explicat, în exclusivitate pentru Realitatea Tv, că "nu e niciun motiv pentru speculatii". "

"Judecatorul CCR, Daniel Morar, mi-a explicat, in exclusivitate pentru Realitatea TV, cum de s-a intalnit cu Florin Iordache, cel care conduce comisia speciala pentru legile justitiei. Judecatorul sustine ca a fost o intalnire neprogramata, ca nu s-au discutat teme de justiţie, a spus Ionel Arcanu.