MENIU

Preşedintele FADERE, Daniel Ţecu, despre demisia lui Rus: Problema rămâne Ponta

Preşedintele FADERE, Daniel Ţecu, despre demisia lui Rus: Problema rămâne Ponta / Foto: jurnalul.ro

După ce şi-a cerut scuze pentru afirmaţia făcută miercuri seara, la un post de televiziune, joi, Ioan Rus şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Transporturilor.

Prin gestul său, spune, la Realitatea TV, preşedintele FADERE, Daniel Ţecu, Ioan Rus "nu mai este o problemă" tocmai pentru că a avut onoarea să-şi dea demisia. În schimb, subliniază acesta, problema rămâne Victor Ponta, cel care "şi-a bătut joc în mod autentic, în noiembrie, de toţi românii din Diaspora".

"Faptul că şi a dat demisia, domnul Rus nu mai este o problemă. Problema rămâne domnul Victor Ponta. Domnul Rus a făcut o declaraţie, însă domnul Ponta, în cei trei ani, a făcut nu declaraţii, foarte multe acţiuni, şi, până în acest moment, nu şi-a dat demisia. Domnul Rus în acest moment a făcut o declaraţie rea, nelalocul ei, însă cel puţin a avut onoarea de a-şi da demisia, în timp ce domnul prim ministru rămâne încă prim ministru după ce şi-a bătut joc în mod autentic, în noiembrie, de toţi românii din Diaspora, îngreunându-le votul şi, pentru foarte mulţi dintre ei, făcându-l imposibil", a declarat preşedintele FADERE, Daniel Ţecu, în emisiunea "Deschide lumea".