MENIU

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, fostul liberal Cristinel Bîgiu, a semnat adeziunea la PSD

<p>Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel B&icirc;giu</p>

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, fostul liberal Cristinel Bîgiu, a declarat, joi, într-o conferinţă comună susţinută cu preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, că a semnat adeziunea la formaţiunea social-democrată, astfel că "de azi (n.r. - joi) este membru PSD".

Cristi Bîgiu a declarat că s-a alăturat echipei PSD împreună cu mai mulţi primari PSD, PDL, dar şi cu mai mulţi consilieri, precizând că trecerea sa de la PNL la formaţiunea social-democrată "nu a fost o decizie uşoară", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Începând de astăzi (n.r. - joi) sunt membru al PSD. M-am alăturat echipei PSD cu 18 primari PNL şi şase primari PDL şi împreună cu o parte din consilieri. Am fost ales în vara lui 2012 preşedinte al Consiliului Judeţean pe listele USL. Din acest moment, configuraţia Consiliului este următoarea: 16 PSD cu preşedintele, 3 PNL, 2 independenţi, 7 PDL, 3 PPDD. În cei doi ani de mandat am avut o foarte bună colaborare cu consilierii PSD şi cu cei ai PNL", a spus Bîgiu.

El a explicat că în ultima vreme a încercat să facă o şedinţă extraordinară pentru a putea semna un contract de finanţare de două milioane de euro pentru reabilitarea termică a Spitalului Judeţean, dar o parte din consilierii PPDD şi toţi consilierii PDL au lipsit.

Mai multe articole despre:
PNL PSD Cristinel Bîgiu