MENIU

LOVITURĂ NIMICITOARE pentru Florin Cîțu: ABANDONAT de Iohannis, în ziua Congresului. Președintele, MIȘCARE FĂRĂ PRECEDENT

Premierul Florin Cîțu a ajuns la Congresul PNL FĂRĂ Klaus Iohannis

Premierul Florin Cîțu a ajuns, cu puțin timp în urmă, la Congresul PNL singur, fără președintele Klaus Iohannis, așa cum era așteptat. 

"Sunt increzator, toata campania am fost optimist si increzator. Azi vom culege roadele acestei campanii. Dupa ziua de azi, PNL sa fie mai unit, mai puternic. Se va pregati in fiecare zi pentru a castiga alegerile din 2024", a declarat FLorin Citu. 

In legatura cu protestele de la Romexpo, premierul a declarat: "Proteste avem si din opozitie, asta face opozitia, va protesta intotdeauna. Oricine poate sa aiba o opinie."

Pe de alta parte, chestionat cu privire la faptul ca urnele au fost numerotate de sustinatorii sai, dupa incidentul cu perdelele rupte, Florin Citu a declarat: "O sa fie un congres organizat impecabil, va fi totul transparent."

Primele incidente la congresul PNL: S-au RUPT perdelele care secretizau zona votului

Totodata, Citu a lansat si un atac la USR PLUS. "Criza guvernamentala a fost provocata de cine a plecat de la guvernare. Le-am spus sa vina inapoi daca se dezic de AUR si PSD", a spus premierul.

Mai multe articole despre:
congres pnl florin citu