MENIU

Prefectul Capitalei confirmă. Carmen Dan şi Liviu Dragnea au minţit - VIDEO

Afirmație-bombă a prefectului Capitalei. Un trecător, care i-a reproșat că a lăsat mașina pe trecerea de pietoni, îi cere să spună mai clar că au mințit Carmen Dan și Liviu Dragnea, cu privire la protestele din 10 august. Speranța Cliseru răspunde: "Asta am spus!". Ulterior, Cliseru a declarat că va depune plângere penală pe numele cetățeanului care a ”hărțuit-o”.

Bărbatul i-a spus prefectului Capitalei că data de 10 august nu o uită nimeni.

Cetățean: "Dacă sunteți nevinovată, dacă nu ați avut nicio implicare, ieșiți public și spuneți asta", a precizat acesta

"Am ieșit și am spus", i-a răspuns Speranța Cliseru

"Perfect. Ziceți: ,,Doamna Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta”, a mai precizat omul.

Speranța Cliseru: Asta am spus. 

Cetățean: ”Mai spuneți mai clar. Până n-o să spuneți clar lucrurile astea”..

Ulterior, Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, anunță că va depune o plângere penală pentru amenințare și ultraj pe numele cetățeanului care a filmat-o. 

”Astăzi s-a întâmplat un fapt de o gravitate extremă : în timp ce mă aflam la o întâlnire privată, am fost urmărită și hărțuită de o persoană necunoscută, care mi-a adresat mai multe întrebări acuzatoare, a făcut referire la o anchetă în curs a Parchetului Militar și a culminat cu atenționarea că ar trebui „să stau ascunsă și să mă gândesc de mai multe ori atunci când ies în public”. Anunț opinia publică în legătură cu faptul că am luat decizia de a depune împotriva acestei persoane, pe care între timp am identificat-o, o plângere penală pentru amenințare și ultraj dar și o acțiune în răspundere civilă delictuală pentru atacul adus reputației mele. Și eu, ca toți cetățenii României, doresc să se afle adevărul dar acesta nu se poate identifica decât în urma unei anchete profesioniste și nu prin amenințarea și hărțuirea proferate de persoane care nu au calitatea să investigheze”, a declarat Speranța Cliseru pentru știripesurse.ro.

Prefectul Capitalei depune plângere penală pe numele cetățeanului care a luat-o la întrebări