MENIU

Predoiu, propunere către Ponta: Cum poate acoperi datoriile vânzătorilor de covrigi închiși de ANAF

<p>Cătălin Predoiu: De ce depinde căderea Guvernului Ponta</p>

Prim-vicepresedintele PNL, Cătălin Predoiu, îi propune premierului Victor Ponta, într-o postare pe pagina personală de Facebook, să vândă tablouri din colecția fostului ministru de Finanțe, Darius Vâlcov, pentru a acoperi "datoriile vânzătorilor de covrigi" închiși "cu ANAF-ul", potrivit Ziare.com.

"Propunere pentru Ponta: vinzi câteva tablouri din colecția Vâlcov și acoperi datoriile vânzătorilor de covrigi pe care i-ai inchis cu ANAF-ul. Ai recupera mai mulți bani decât profitul vânzătorilor de merdenele, pe un an de zile", a scris pe Facebook, Cătălin Predoiu.

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat, luni, faptul că ANAF a închis localuri pentru sume de câțiva lei nedeclarate, afirmând, totodată, că "există o frăție a evazioniștilor fiscali".

"Dacă există abuzuri, cu siguranță aceste abuzuri trebuie să fie sancționate. Există o frăție a evazioniștilor fiscali", a spus Victor Ponta.

Agenții ANAF au închis 177 de magazine și localuri, din toată țara, în luna martie, după ce au fost găsite sume în casa de marcat, ce nu puteau fi justificate, scrie B365.ro.