MENIU

Predoiu: "Băltim în mocirla în care Ponta și alți găunoși au tras jocul politic local"

Prim-vicecepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a lansat o nouă serie de critici dure la adresa premierului Victor Ponta. De această dată, Predoiu invocă absența României în cadrul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică și lipsa de preocupare a premierului pentru acest obiectiv. În acest sens, Predoiu afirmă că în momentul în care "vom înțelege la nivelul politic guvernamental și al partidelor că trebuie să ne angajăm corect și inteligent strategic, ne vom rezolva ușor problemele ardente locale".

"Deși suntem membri UE, nu suntem membri OECD (n.n. Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică)! Nu știu dacă Ponta și-a pus problema, dar mă îndoiesc, pentru că e un obiectiv din setul strategic la care gândirea sa politică nu s-a ridicat până acum. Exact acest gen de jocuri trebuie să abordăm - strategice, pentru că România este strategică pentru tabăra euroatlantică. Când vom înțelege la nivelul politic guvernamental și al partidelor că trebuie să ne angajăm corect și inteligent strategic, ne vom rezolva ușor problemele ardente locale: bani din vest alături de banii noștri pentru infrastructura, sănătate, educație, administrație.

Până atunci jucăm jos, foarte jos și băltim în mocirla în care Ponta și alți găunoși au tras jocul politic local. Primul pas spre ieșirea în lumea adevărată a valorilor euroatlantice și jocul intereselor care contează este debarasarea de guvernul Ponta și de stagnarea și regresul pe care le-a turnat ca pe un beton la picioarele României", scrie Cătălin Predoiu.