MENIU

Predoiu a anunțat data la care vor avea loc negocierile pe Codul Fiscal

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu a anunţat, vineri, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, că partidele parlamentare se vor întâlni pe 20 august, în cadrul consultărilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmează să fie votat în sesiunea extraparlamentară, stabilită să debuteze pe 24 august.

"În urma discuţiilor informale care au avut loc în pregătirea acordului politic privind reexaminarea Codului fiscal, s-a convenit data de 20.08.2015, ora 10 AM, pentru întâlnirea tehnică, la sediul Parlamentului", a declarat Cătălin Predoiu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Olteanu, despre Codul Fiscal: Important e să nu sărim dintr-o extremă în alta privind deficitul

 

PNL a propus partidelor politice şi instituţiilor abilitate să participe la consultări publice pe teme de interes major precum: macro-stabilitatea economică, în special, Codul Fiscal şi noua lege a salarizării în sectorul de stat, absorbţia de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile publice, reforma administraţiei publice, aderarea la Spaţiul Schengen şi pregătirea Preşedinţiei Consiliului UE din anul 2019, informează Mediafax.

Parlamentul va fi convocat într-o sesiune extraordinară în perioada 24-26 august pentru a discuta cererea preşedintelui Iohannis de reexaminare a Codului Fiscal.

 

 

Gorghiu, despre invitaţia UNPR pe tema Codului Fiscal: Este un semnal foarte bun

 

Reamintim că vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, anunța, pe 6 august, joi după-amiază, că invită partidele la consultări pe tema Codului Fiscal, pe 19 august, la Parlament, începând cu ora 10:00

"UNPR a decis să lanseze o invitaţie de dialog către toate partidele, înainte de vot. Vom aduce la aceeaşi masă toate partidele şi vom încerca să obţinem cel mai bun rezultate", afirma Gabriel Oprea, explicând că economia românească aşteaptă o decizie înţeleaptă privind Codul Fiscal.

 

 

Olteanu, despre Codul Fiscal: Singura țară care riscă să meargă spre deficite mai mari este România

Ana Birchall, PSD: Nu se impun modificări fundamentele ale Codului Fiscal. Este normal să negociem

 
Mai multe articole despre:
negocieri partide cod fiscal Cătălin Predoiu