MENIU

Președintele PSD Cluj, către jurnaliști: ”Sunteți niște boschetari de presă!”. VIDEO

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, proaspăt numit în fruntea organizației de Viorica Dăncilă, a postat pe Facebook o înregistrare în care folosește un limbaj jignitor la adresa unor jurnaliști din Cluj, care i-au scris președintelui PSD o scrisoare în care au semnalat tocmai comportamentul inadecvat al acestuia.

„De dimineață, marea asociație a papagalilor de presă din Cluj, compusă din boschetari, degeaba vă supărați, sunt niște boschetari de presă, au trimis doamnei Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă, despre nesimțitul de Alexa care vorbește ca un măgar și îi jignește pe jurnaliști. Bă, nene, care jurnaliști? Eu sunt jurnalist”, spune Liviu Alexa, cel care deține site-ul Ziar de Cluj și care a fost unul dintre jurnaliștii care îl consiliau pe fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj i-a trimis președintelui PSD, Viorica Dăncilă, o scrisoare de protest față de comportamentul noului șef al PSD Cluj, Liviu Alexa, jurnaliștii precizând că este inacceptabil și intolerabil modul în care acesta înțelege să comunice cu presa, prin atacuri la persoane, pentru care a și fost dat în judecată în mai multe rânduri, scrie digi24.ro.

„Probabil doamna Dăncilă, după ce a citit acea scrisoare, a aruncat-o la gunoi”, spune Alexa, după care continuă, cu un limbaj jignitor, atacul la semnatarii scrisorii cu apelative precum „bătrânel analfabet”, „nesimțită țărancă” sau „boschetari” aliniați în ”asociația papagalilor de presă”.

Mai multe articole despre:
Liviu Alexa Președintele PSD Cluj