MENIU

Victor Ponta vine în apărarea lui Năstase: ”Afirmaţia lui Dragnea, o aroganţă şi o jignire inutilă”

Fostul premier Victor Ponta a calificat, joi, afirmația președintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Năstase drept "o aroganță și o jignire inutilă".

"Afirmația lui Liviu Dragnea este o aroganță și o jignire inutilă; nu pentru Adrian Năstase, ci pentru noi toți cei care am crescut și am muncit doar în PSD! Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine, eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun prim-ministru al României (și văd că și prietenii și adversarii recunosc azi că Guvernele PSD din 2000-04 și 2012-15 au fost cele mai performante până acum)! Am mai încercat să îl copiez și să fac din PSD un partid respectat pe plan intern și internațional și un partid care își respectă și alegătorii și membrii!, a scris Ponta pe Facebook.

El a adăugat că Dragnea îl are ca model politic pe Traian Băsescu și că acest lucru e demonstrat de atitudinea pe care președintele PSD o are față de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

"Liviu Dragnea (din păcate) nu a încercat nimic din aceste lucruri — el doar îl copiază pe modelul sau politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD-ul anilor 2000 — și guvernarea României în conducerea Consiliului Județean Teleorman. De altfel, în atitudinea față de ministrul Tudorel Toader (când a spus primul că "nu se impune schimbarea șefei DNA" și că susține orice decizie a ministrului pentru ca azi să spună exact invers) — am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Băsescu"!", a susținut Ponta.