MENIU

Ponta: Klaus Iohannis a vrut să scape de Tăriceanu cât mai repede

Fostul premier Victor Ponta spune despre preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, urmărit penal de DNA, că se înscrie în lista celor de care Klaus Iohannis a "vrut să scape cât mai repede".

"Deci lista celor de care Dl Iohannis a vrut sa scape cat mai repede ca sa nu mai conteze propria sa incompetenta : Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Crin Antonescu si acum Calin Popescu Tariceanu din politica / Tiberiu Nitu, Alina Bica , Horia Georgescu - din institutii ( George Maior a avut abilitatea sa plece la timp)! Sau poate si Dan Condrea?!?! Pe cine mai are Dl Iohannis pe lista ca sa stim cine se pregateste de audieri ? Ps - si sigur ca acum asteptam sa iasa Dl Iohannis sa ceara demisia lui Tariceanu / daca fura niste case cu acte false putea sa ramana in functie, asa nici vorba !", a reacţionat Ponta pe Facebook.

Tăriceanu este urmărit penal de DNA Brasov pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului în cazul retrocedării unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa.