MENIU

Ponta: În 2018, când aniversăm 100 de ani de la Unire, vom fi uniți și prin infrastructură

Premierul, Victor Ponta, se gândește deja cum va sărbători împlinirea a o stă de ani de la Marea Unire. Aflat într-o vizită de lucru, pe șantierul Autostrăzii Transilvania, premierul a declarat că, în 2018, România va fi unită și prin infrastructură, exact în anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire.

“Am venit ca să vedem și să marcăm faptul că cea mai importantă lucrare de infrasturctură pentru Ardeal, care a început pe vremea când era domnul Rus ministru în alt Guvern și care s-a oprit de atunci, am promis să o repornim, am repornit-o, vreau să fie știut faptul că este o lucrare care nu poate fi finanțată din fonduri europene, este finanțată integral din bugetul de stat, din acea acciză pe motorină și benzină pe care am instituit-o, deci practic tot ce se construiește aici se construiește cu banii românilor, din a celor care merg cu mașinile și își doresc la fel ca și mine să avem drumuri, în primul rând ca să salvăm vieți”, a declarat Victor Ponta, imediat după ce a ajuns pe șantierul unde se lucrează la tronsonul Gilău-Nădășel, precizează Vocea Transilvaniei. 

Vizita premierului Victor Ponta, la Cluj, nu a fost lipsită de ironii. Ponta i-a transmis ministrului Transporturilor, Ioan Rus, că va trebui să rămână ministru până când va finaliza Autostrada Transilvania.

“Orice instabilitate înseamnă costuri suplimentare, nu doar a solului”, a replicat Ioan Rus.

 

Mai multe pe Vocea Transilvaniei.