MENIU

Ponta: Și dosarul meu penal a fost făcut tot în Biroul Președintelui României

Fostul premier Victor Ponta susține, într-un mesaj postat pe pagina s-a de Facebook, că președintele PSD, Liviu Dragnea, are dreptate atunci când spune că dosarul său a fost făcut în biroul lui Traian Băsescu.

''Liviu Dragnea are dreptate — chiar așa a fost cu adevărat! La fel de adevărat este faptul că și dosarul meu penal (pentru activitatea de avocat din 2007 — 2008!!!) a fost făcut tot în Biroul Președintelui României — SINGURA diferență că nu era Băsescu ci Iohannis — restul identic / Când? — imediat (o zi sau două) după ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI! Când Băsescu sau Iohannis vorbesc despre "lupta anticorupție" și "independența justiției" la asta se referă — nu au nicio treabă și niciun respect pentru judecători și legi! Dar până la urmă se va face "Dreptate până la capăt"!'', a scris Ponta. 

Acesta subliniat că "în cele două situații menționate mai sus NU Generalul COLDEA a fost în birou la Băsescu / Iohannis! Poate Coldea ordona (nu știu) dar altcineva executa (asta știu)!".

Mai multe articole despre:
Băsescu Victor Ponta dosar