MENIU

PSD a pus tunurile pe Victor Ponta: Inamicul public nr. 1 al partidului, huiduit la scenă deschisă

Victor Ponta a devenit inamicul public numărul 1 al PSD, după ce guvernul Dăncilă a picat, cu voturile Pro România. Lia Olguţa Vasilescu a făcut chiar o aluzie trivială, după ce fostul premier s-a lăudat că a primit sute de mesaje de la colegi din PSD, imediat ce Guvernul a căzut. De altfel, social-democraţii îl prezintă pe Ponta drept cel mai detestabil adversar, tocmai pentru că și-ar fi trădat partidul căruia-i datorează notorietatea.

Cu huiduieli. Așa au reacționat alegătorii social-democrați când Lia Olguța Vasilescu a rostit numele lui Victor Ponta, la un eveniment PSD.

"Ponta spune că are telefonul plin cu mesaje de la PSD, eu zic să se uite în frigider și o să vadă urările noastre", a spus Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu a vrut să ironizeze, astfel, declarația lui Victor Ponta cum că ar fi primit sute de mesaje din partea social-democraţillor, imediat după căderea guvernului Dăncilă.

"Cei de la PSD nu erau dornici că nu credeau că trece moțiunea. Acum sunt foarte dornici, am telefonul plin de mesaje. Sute de mesaje care toate încep cu "ai avut dreptate, am fost un prost'", a spus Victor Ponta.

Declarațiile lui Ponta se pare că au avut efect contrar asupra liderilor PSD. Comitetul Executiv a respins, în unanimitate, orice colaborare cu partidul fostului premier.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta