MENIU

Ponta: Grupul minorităților nu va vota moțiunea de cenzură

<p>Victor Ponta, &icirc;nainte de moţiune: Eu am &icirc;ncercat să-mi fac munca de prim-ministru c&acirc;t mai bine</p>

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finele întâlnirii avute la Camera Deputaților, cu parlamentarii din Grupul minorităților naționale, că aceștia nu vor vota moțiunea de cenzură. 

"Grupul minorităților a fost pentru noi, de la începutul guvernării, un partener foarte serios. De fiecare dată au venit cu proiecte importante pentru minorități. Este și o perioadă specială în care vreau să arătăm, încă o dată, că România este o țară care de sute de ani trăiește în pace cu majoritatea, cu minoritatea. Și cu atât mai mult cu discuțiile astea xenofobe din ultima perioadă vreau să dăm un mesaj foarte foarte clar de normalitate și de societate modernă. În rest, am discutat proiectele noastre de zi cu zi și, bineînțeles, faptul că vor susține în continuare coaliția de guvernare și nu votează moțiunea de cenzură, dar asta cred că știați...", a declarat prim-ministrul Victor Ponta.

O zi până la moţiunea de cenzură. Care sunt şansele PNL pentru a-l demite pe Victor Ponta

 

Parlamentul va dezbate, marți, moțiunea de cenzură "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!".