MENIU

Ponta: Orice măsuri se stabilesc în CExN sunt foarte bune

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este atributul președintelui PSD de a-și contura echipa cu care lucrează, adăugând că orice decizie va fi aprobată în Comitetul Executiv, inclusiv varianta unei echipe cu patru prim-vicepreședinți, este una "foarte bună".

"E treaba noului președinte să își facă echipa cum crede că e mai bine. Și eu mi-am făcut echipa șase ani. E logic. E ca atunci când se schimbă antrenorul naționalei. Ce vreți, să joace cu echipa cum o gândise celălalt? E foarte bine, plus că orice măsuri se stabilesc în CExN sunt foarte bune", a spus Ponta, luni, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Întrebat cum vede posibilitatea să le fie ridicat ca social-democraților, membri ai Guvernului, dreptul de vot în cadrul ședințelor conducerii PSD, Victor Ponta a replicat:

"Ce dacă nu avem drept de vot? Asta să fie problema noastră (limitarea atribuțiilor — n.r.). Credeți că trebuie să am un drept de vot sau un nedrept de vot? Cred că e important punctul meu de vedere și, până acum, nu pot să zic că nu am avut sprijinul partidului și al coaliției pentru toate lucrurile importante".

Mai multe articole despre:
PSD Victor Ponta Liviu Dragnea cexn psd