MENIU

Ponta, despre baroni: Înțeleg de ce mă ura lumea. Era Oprișan cu capul lui mare lângă mine

Premierul Victor Ponta se leapădă de baroni. Mai exact, de Marian Oprișan. Ponta a spus că acum înțelege de ce il ura lumea, în anii trecuți: Apărea lângă Marian Oprișan, care avea capul mare. Ponta a avut această revelație după ce l-a văzut pe Oprișan, lângă Viorica Dăncilă.

”Baronii să stea acolo, am vazut-o pe doamna Dancila cu Marian Oprișan lângă, îmi aduc amintea cum arătam, nu mai vreau să pățesc asta. Înteleg de ce ma ura lumea, cu capul mare al lui Oprisan lângă mine”, a spus Victor Ponta, la Parlament.

Totodata, Victor Ponta se arată încrezător în șansele pe care le are de a coopta încă trei deputați PSD:

”A zis domnul Mocioalcă ca nu putem sa ne formam un grup acum pentru ca nu avem 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista, deocamdata suntem 7. Probabil o sa fim 10, depun cererea si nu mai au motiv sa imi respingă. Eu știu sigur că vin. Ma pregateam sa vorbim cum putem sa atacam la curte, daca domnul Mocioalca mi-a dat vestea buna, stiu sigur ca mai vin 3 deptuati. Noi suntem acum noul PSD, ei sunt noul PD, Dragnea i-a luat pe toti ai lui Basescu, cred ca vine si Basescu la Dragnea. Nu glumiti, sunt prieteni de mult, iubirea nu se uita”, a spus Victor Ponta, la Cameră.