MENIU

Ponta amenință Guvernul Orban cu o nouă moțiune

,, Parlamentării ProRomania vor începe imediat după adoptarea OUG privind Sistemul de sănătate să strângă semnături pentru o moțiune de cenzură-și sperăm că PSD, UDMR, ALDE și USR ( care nu sunt complici cu Plus la acest jaf) să ne sprijine\"\", anunță, pe Facebook,  triumfalist, Ponta, liderul micului PSD.

,, Indiferent la revoltă publică și la gravele probleme de neconstituționalitate Guvernul va adopta Ordonanța de Urgență prin care se privatizează banii dați de români Sistemului de Sănătate ( la inițiativă Ministrului care “ operează sambăta și duminică în loc să se ducă în vacante” Ludovic Orban dixit.
  
 Este doar primul pas spre “privatizarea” Statului Român / vor urmă școlile 
  
 În curând serviciile de sănătate și educație din România vor produce bani pentru firmele străine-și vor da acces doar celor 10% dintre români care au bani mulți! Adică se va oficializa statutul de “colonie” cu regim de “jungla” al țării noastre! 
  
 Trebuie să apărăm dreptul fundamental la sănătate al fiecărui român prin orice mijloace ! Și vom solicita imediat Avocatului Poporului sesizarea CCR ! 
  
  Înțeleg că PSD și UDMR se luptă acum prin moțiunea de cenzură pentru cei aproximativ 2000 de primari ai lor ( cei mai mulți oameni capabili și serioși care se aleg însă și într-un tur și în două tururi) ! E timpul însă să folosim moțiunea de cenzură pentru 20 de milioane de români\"\", scrie Ponta pe Facebook.

 

Mai multe articole despre:
Ponta ameninta motiune Guvrnul Orban