MENIU

Ponta: Am aflat de la televizor de revocarea ministrului Culturii. Voi face vineri o propunere

<p>Victor Ponta</p>

Premierul Victor Ponta  a declarat ca a aflat de la televizor despre revocarea din fucntie a minsitrului Culturii, precizând că vineri va face o propunere, anunta Agerpres. 

"O să discut acest lucru cu ceilalți parteneri de Coaliție și sigur că mâine vom face o propunere, fie de interimat, fie de ministru definitiv. Nu știu dacă este așa o răzbunare împotriva Guvernului, nu m-a anunțat domnul președinte, am aflat la televizor că nu mai avem ministru al Culturii", a precizat premierul, joi, la Palatul Victoria.

Victor Ponta a spus că în această perioadă Cultura are câteva proiecte importante de finalizat și a dat exemplu Teatrul Național și Opera Națională. ''Mai sunt și altele, așa încât nu vom întârzia (n.r. cu nominalizarea)'', a adăugat premierul.

Președintele Traian Băsescu a anunțat joi că a semnat decretul de revocare din funcția de ministru al Culturii a lui Kelemen Hunor. Prin decretul semnat de șeful statului se ia act de demisia lui Hunor Kelemen, viceprim-ministru, ministrul Culturii, și se constată, mai scrie Agerpres