MENIU

Spectacol cu microbuze în faţa Guvernului. Ponta "a inaugurat" maşinile pentru transportul elevilor

<p>Spectacol cu microbuze la Guvern</p>

Goana politicienilor după voturi are şi părţile ei bune. În an electoral se pot îndeplini şi o parte din acele dorinţe ce păreau imposibile. După ani de aşteptări, sute de şcoli au primit microbuzele cerute. Primele au plecat în ţară în prezenţa premierului Victor Ponta şi a ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea. 

Zeci de microbuze şcolare, noi-nouţe, parcate chiar în faţa Guvernului. Nu este vorba despre ziua porţilor deschise la Palatul Victoria sau de vreo excursie organizată la Muzeul Antipa, ci despre ultima achiziţie a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, condus de Liviu Dragnea. Premierul Victor Ponta a înmânat, miercuri, la sediul Guvernului, cheile primelor 100 de microbuze școlare edililor-șefi ai primăriilor incluse în proiectul derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în colaborare cu Ministerul Educației Naționale privind transportul elevilor din mediul rural.

"Mă bucur foarte tare că am reușit să demarăm acest program. Înțeleg că 600 de primării vor primi acum în prima tranșă și încă 650 în luna octombrie. 1.250, da ?! Domnul ministru mi s-a plâns tot timpul ca toți miniștrii Educației și ca toți primarii de faptul că merg copiii pe jos. (...) Am reușit și vreau să fie foarte clar că nu s-au împărțit pe niciun fel de partid și toți cei care au solicitat, 1.250, din 2.800 comune, reușim să le acoperim anul acesta. Nu-mi doresc altceva decât să aveți grijă să ajungă copiii la școală, sănătoși, și dus și întors, și să aveți grijă de ele", a declarat premierul, potrivit agerpres.ro.

Victor Ponta a mulțumit în context Ministerului Dezvoltării Regionale și Ministerului Educației pentru standardele la care au derulat proiectul.

Mai multe articole despre:
şcoală guvern microbuz Victor Ponta premier