MENIU

PNL îl vede pe Gabriel Oprea premier. Ce spune un deputat liberal

Goana după majoritatea parlamentară poate schimba planurile lui Cătălin Predoiu de a ajunge premier. O recunoaşte prim- vicepreşedintele PNL, Andreea Paul, care spune că Predoiu este propunerea liberalilor pentru un guvern PNL, însă Gabriel Oprea ar putea fi o soluţie pentru un alt tip de construcţie.

" Gabriel Oprea..multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei si am avut putini premieri buni ai Romaniei. Vom vedea. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara unpr. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu unpr si nu numai. Discutia legata insa de premier al unei posibile unei majoritati. Sunt sigura ca va fi cel mai bun. În politica e bine sa nu excluzi pe nimeni mai ales cand esti in goana pentru a construi majoritate parlamentară" a spus Andreea Paul. 

Vicepremierul Gabriel Oprea susţine însă în continuare că nu e interesat de funcţia de premier chiar dacă ar fi o variantă de luat în calcul.

Întrebat dacă există vreun sambure de adevar cum că ar urma să fie premier, Oprea a spus:

"Premier? Nu, vreau sa vă spun ca poate aş reprezenta o solutie, acolo unde sunt intotdeauna aduc un pic de siguranta, sunt un om serios, a te ţine de cuvânt, în toate guvernele ne am tinut de cuvânt, în guvernul în care sunt acum prim ministru e Ponta", a spus Oprea, la un post de televiziune.