MENIU

Pieleanu, despre rezultatele sondajului Avangarde: "Nu sunt surprize majore"

Sociologul Marius Pieleanu a comentat, la Realitatea TV, rezultatele sondajului Avangarde care creditează PSD cu 43%. PSD este urmat, in optiunile alegatorilor, de PNL şi USR, conform aceluiaşi sondaj. În plus, potrivit aceluiaşi sondaj, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Alina Gorghiu sunt cei mai apreciaţi preşedinţi de partide.

Sociologul Marius Pieleanu a precizat că, din perspectiva sa, nu sunt surprize majore în privinţa rezultatelor acestui sondaj şi a explicat că liderii celor două partide tin să atingă scorul partidului

Pieleanu a explicat: "Presupun că se ştiu datele sondajului, nu cred că sunt surprize majore, cred că cei preocupaţi de această chestiune au aceeaşi părere.

E o listă de opinie favorabilă pe principalii şefi de partide, din acest punct de vedere constatăm că liderii celor două mari partide tind să atingă scorul pe care îl va obţine partidul, uitaţi-vă la scorul domnului Dragnea, Alina Gorghiu e chiar mai sus decât partidul, la USR liderul e mult mai sus decât partidul, la fel Marian Munteanu şi Traian Băsescu.

E barometrul pe octombrie, dar nici în noiembrie lucrurile nu stau diferit. Aproximativ 42 la sută dintre persoane se vor prezenta la vot. La o astfel de participare, PSD-ul ocupă primul loc, la distanţă confortabilă de PNL", a spus sociologul, la Realitatea TV.

 

SONDAJ Avangarde: PSD ar lua 43% la alegeri, PNL - 27%

Cozmin Gușă, despre alegerile parlamentare: PSD este câștigător. Minuni nu se mai pot întâmpla