MENIU

Piedone, dezvăluiri-ȘOC la o cârciumă din Giurgiu: „Am venit să candidez. Vrei să mor acasă pensionar?”

Cristian Popescu Piedone a pornit la vânătoare de funcții după ce a plecat de la șefia primăriei sectorului 5. Fostul edil a fost surprins la un bar din Giurgiu, unde a făcut declarații șocante. Sfidător la adresa pensionarilor, acesta a vorbit cu localnicii despre cum vrea să pună monopol pe cel mai sărac județ. 

Piedone: „Am ales Giurgiu că e cel mai sărac județ!”

Cristian Popescu Piedone a făcut un anunț surprinzător. După 25 de ani, Piedone revine în Partidul Social Democrat (PSD) și își propune să candideze pentru un loc de senator în județul Giurgiu la alegerile parlamentare din 1 decembrie. El a promis să schimbe fața județului și să pună capăt „domniei PNL”, pe care o consideră responsabilă pentru lipsa de dezvoltare din zonă.

„Vin să fac treabă pentru oamenii buni din județul Giurgiu!”, a declarat Piedone, criticând dur actuala administrație locală și națională, dominată de liberali. Potrivit lui, ultimii zece ani sub conducerea PNL au adus stagnare și lipsă de investiții pentru județ.

 „Uitați-vă la drumul dintre Giurgiu și București – dimineața și seara este plin de giurgiuveni care sunt obligați să lucreze în Capitală, pentru că acasă nu găsesc locuri de muncă bine plătite”, a subliniat el.

Piedone și-a continuat atacurile la adresa liderilor locali liberali, pe care i-a acuzat de incompetență și nepăsare față de nevoile oamenilor din Giurgiu, susținând că aceștia au fost numiți și protejați de „leneșul golfer de la Cotroceni”. El a adăugat că județul Giurgiu se află la coada investițiilor și are cele mai mici salarii din țară.

     Piedone, în campanie electorală la Giurgiu  / Sursa foto - Captură video

În postarea sa pe Facebook, Piedone a evidențiat rezultatele sale din Sectorul 4 și Sectorul 5 al Capitalei, pe care le consideră dovezi ale capacității sale de a aduce schimbări reale. „Piedone face treabă oriunde îl pui să muncească! Sectorul 4 și Sectorul 5 sunt dovezile muncii mele!”, a declarat el.

@cristianpopescupiedone #cristianpopescupiedone #deprofesieom ♬ România mea - Costi & Cream & Minodora