MENIU

Petre Daea și misterul SEIFULUI din Ministerul Agriculturii. Ce a lăsat înăuntru și nimeni nu s-a uitat

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (FB)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a povestit că în sediul instituției pe care o conduce se află un seif în greutate de o jumătate de tonă în care ar fi lăsat toate actele și programele pe care le elaborase în mandatul său precedent, din guvernul Dăncilă. Daea a relatat că a rămas surprins să constate ce au făcut succesorii săi cu acele documente, până la revenirea sa pe funcție, la mijlocul anului trecut.

"M-am gândit în momentul acesta la ce am lăsat în 2019. Şi am lăsat într-un seif de 500 de kilograme tot ceea ce s-a împlinit până la momentul respectiv, atât din punct de vedere al colaborării cu structurile europene și cu realizările pe care le-am avut în momentul în care am deținut președinția Consiliului Uniunii Europene, cât și proiecte și programele din România rugându-l pe ministrul de atunci să le continue. Și din nefericire, n-a deschis seiful, înseamnă că l-a uitat din momentul în care a pierdut și cheia", a declarat Petre Daea la un post TV.

 

"I-am lăsat un ordin de ministru în care nu putea să desigileze acel seif decât prin ordin de ministru, că am zis să păstreze în memoria instituțională ce trebuie.

 

Din nefericire, a stat timpul acolo, din nefericire doi ani de zile într-un sector extrem de important, cum este acesta al irigațiilor, nu s-a făcut mare lucru, ba dimpotrivă. Unele obiective s-au oprit", a mai spus ministrul.

Mai multe articole despre:
petre daea ministerul agriculturii seif oaia