MENIU

Paul Stănescu: „ Toate plecările din tabăra social-democraţilor vor fi către Pro România“

Paul Stănescu

Semnatar, alături de Ţuţuianu şi alţi lideri ai partidului, al unei scrisori în care cerea plecarea lui Dragnea din fruntea PSD, Stănescu a declarat că toate plecările din tabăra social-democraţilor vor fi către Pro România.

„Domnul senator Ţuţuianu de la Dâmboviţa a trecut la Pro România pentru că a fost până la urmă exclus din PSD. Eu am spus-o atunci că este o mare greşeală excluderea celor doi colegi, şi a senatorului Ţuţuianu şi a secretarului general Marian Neacşu, dar din păcate am fost printre vocile singulare care au spus acest lucru. Nu e o bucurie în momentul în care un coleg de al nostru trece la un alt partid, dar îi înţeleg. S-au dus tot în partea stângă, fiind social-democraţi, şi probabil că tot ce va pleca de la Partidul Social Democrat va pleca către Pro România pentru că, în afară de PSD, deja a apărut un nou partid pe partea stângă”, a declarat Paul Stănescu.

Liderul organizaţiei Olt a reamintit că s-a numărat printre cei care s-au opus vehement excluderii din PSD a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, adăugând că astfe de momente „nu ne fac bine”.

Detalii pe Realitatea de Olt

Mai multe articole despre:
Paul Stanescu Pro Romania