MENIU

Orban: Îi batem pe PSDiști rău de tot dacă se ajunge la referendum

Nu există nici cea mai mică şansă ca un referendum de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis să aibă succes, conform evaluărilor liberalilor, spune liderul PNL, Ludovic Orban, precizând că orice demarare a procedurii de suspendare nu are niciun fundament constituţional.

"Conform evaluărilor noastre, nu există nici cea mai mică şansă ca un referendum de demitere a lui Iohannis să aibă succes, dimpotrivă, îi batem pe pesedişti rău de tot în cazul în care se ajunge la referendum. Dar eu anticipez că nu se va ajunge la referendum, pentru că nu cred că majoritatea parlamentară va urma nebunia lui Dragnea. (...) La ultima apariţie publică, Liviu Dragnea mi s-a părut complet deraiat, mi s-a părut într-o stare de nervozitate vecină cu nebunia şi a manifestat o atitudine extrem de agresivă. Eu consider că orice demarare a procedurii de suspendare nu are niciun fundament constituţional, nu reflectă decât voinţa bolnăvicioasă a lui Liviu Dragnea şi a acoliţilor săi de a pune mâna pe toate instituţiile din România, în special pe instituţiile din Justiţie, pe parchete, servicii şi mai ales de a-şi promulga cât mai rapid legile Justiţiei şi modificările la Codul penal şi Codul de procedură penală", a declarat Orban, citat de agerpres.ro.

Ludovic Orban a lansat un "avertisment public" către toţi aleşii care compun majoritatea parlamentară, cerând să nu devină părtaşi la un demers care poate să creeze un "rău imens României".

Mai multe articole despre:
PNL iohannis referendum revocare