MENIU

Orban: „Iohannis este URÂT literalmente! S-a băgat într-un clopot de sticlă, izolat de lume, este jenant, penibil”

Orban despre Iohannis: „Este urât literalmente”

Ludovic Orban - fostul președinte al PNL a declarat, duminică seara, la Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS, că președintele Klaus Iohannis este urât literalmente de oameni. Acesta și-a exprimat curiozitatea de a vedea cum se duce președintele la parada de 1 decembrie, printre oameni.

„Eu nu pot să înțeleg cum a putut Iohannis să ajungă în situația asta. Este urât literalmente de oameni care au stat la cozi să voteze pentru el. Cum poți să te comporți cu o asemenea sfidare față de oamenii care și-au dorit o țară normală. Să faci investiții care sunt necesare pentru dezvoltarea României. S-a băgat într-un clopot de sticlă, izolat de lume, este jenant, penibil.

Așa cum s-a votat în 6 decembrie, PSD nu avea cu cine să facă guvern chiar dacă era pe primul loc. De ce să distrugi această coaliție, care este posibilă și acum, apropo. Eu mă duc mâine și le spun că încă nu e târziu să facem ceea ce așteaptă oamenii, că PSD revenit la guvern va face ce vrea el”, a spus Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
ludovic orban iohannis urat