MENIU

Opozantul Hodorkovski, reacție dură după dezvăluirile că șeful de campanie al lui Geoană a făcut afaceri cu un propagandist rus: E șocant că NATO a trecut cu vederea așa ceva!

Mircea Geoană

Este șocant că NATO a trecut cu vederea peste astfel de lucruri când numește persoane pentru roluri atât de importante și românii trebuie să țină cont de acest lucruri când votează, luna viitoare, a transmis opozantul rus Mihail Hodorkovski, după ancheta de presă care a dezvăluit cum Rareș Mănescu, un coordonator al campaniei lui Mircea Geoană, este partener de afaceri cu un propagandist rus care a fost în Crimeea de cel puțin 10 ori după anexarea ilegală din 2014.

Fostul oligarh Mihail Hodorkovski le-a transmis românilor că trebuie să țină cont, atunci când își vor alege președintele, de investigația internațională care a arătat legăturile dintre un fost șef de campanie și un afacerist din Federația Rusă.

„Mircea Geoană, numărul 2 din NATO, candidează la președinția României și îl critică pe Putin. Cu toate astea, partenerul de afaceri al unui consilier de-ai lui Geoană are legături directe cu Kremlinul”, a transmis Mihail Hodorkovski, pe rețeaua X (fostul Twitter), citând investigația internațională. 

Totodată, Hodorkovski a amintit de vizitele pe care Mircea Geoană le-a avut în anul 2009 în Moscova. 

„Este destul de șocant că NATO nu ar lua în calcul astfel de informații atunci când numește persoane în astfel de funcții înalte. Românii ar trebui să țină cont de acest lucru atunci când se vor duce să își aleagă președintele”, a mai comentat acesta.

Mai multe articole despre: