MENIU

Nou atac PSD la adresa UE. ”Dragă Uniune Europeană, ești o c….. satanistă!”

Atacurile PSD la adresa UE continuă cu o postare distribuită pe Facebook de deputatul de Iași, Vasile Cîtea. Este vorba despre un text atribuit lui Florin Zamfirescu, cu titlul: ”Dragă Uniune Europeană, ești o c… satanistă”.

Deputatul PSD Iaşi, Vasile Cîtea, a distribuit pe Facebook un text atribuit actorului Florin Zamfirescu, cu titlul ”Dragă Uniune Europeană, ești o c… satanistă”.

Distribuirea postării anti-UE are loc în contextul în care mai mulți lideri PSD în frunte cu premierul Viorica Dăncilă au exprimat poziții critice față de Comisia Europeană și Parlamentul European după adoptarea raportului MCV și după votarea rezoluției pe tema derapajelor democratice din România.

Ieri, Deputatul Cătălin Rădulescu a ținut un discurs uluitor împotriva Uniunii Europene, invocând superioritatea civilizației din România, unde s-ar fi folosit prima scriere din lume, și atacând cu Brâncuși și cu istoria națională, totul din cauza raportului Comisiei Europene, care critica masacrarea legilor justiției.  

Discurs halucinant al PSD împotriva UE: ”Leagănul civilizației noastre e mult peste a voastră” 

Cîtea este în prezent și președintele Federației Române de Box. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaților, este Secretar Executiv la Organizatia Judeteana PSD Iași.

Mai multe articole despre:
UE PSD Vasile Cîtea curva satantista