MENIU

Noile strategii pentru prezidențiale. SURSE: Liderul PNL, dispus să negocieze cu PMP și Forța Dreptei. Ce fac social-democrații

Noile strategii pentru prezidențiale. SURSE: Liderul PNL, dispus să negocieze cu PMP și Forța Dreptei. Ce fac social-democrații

Campania pentru prezidențiale s-a pus în mișcare! Este declarația liderului liberal, care deja și-a anunțat candidatura și s-ar pregăti să plece în campanie prin teritoriu săptămâna următoare. Potrivit unor surse, liberalii își caută deja și noi aliați și i-au chemat deja la negocieri pe cei din PMP și Forța Dreptei.

Liberalii au intrat în campanie pentru alegerile prezidențiale. Liderul PNL Nicolae Ciucă spunea că toate atacurile venite din partea premierului Marcel Ciolacu sunt un semnal clar că a început aceastp pre-campanie chiar dacă, spun sursele Realitatea PLUS, a căzut ideea polului de dreapta pe care voiau să îl formeze liberalii. 

Aceștia își caută în continuare aliați sau susținători pentru alegerile prezidențiale. Potrivit surselor citate, liberalii sunt deschiși la negocieri cu cei din PMP și Forța Dreptei. 

Aceleași surse mai spun și că este posibil ca și Mircea Geoană să fie vizat de o funcție importantă pentru țara noastră după alegerile prezidențiale, indiferent de rezultatul acestor alegeri.

Ciolacu, atac la Ciucă după ce și-a anunțat candidatura pentru prezidențiale. Reacția președintelui PSD

În ultima perioadă, vedem tot mai multe apariții în spațiul public ale liderului liberal Nicolae Ciucă alături de președintele Klaus Iohannis. Am văzut apariția de la summitul NATO, acolo de unde, de altfel, și-a și anunțat candidatura; apoi am văzut o apariție recentă la Palatul Cotroceni, unde a ie;i din biroul lui Klaus Iohannis. Toate acestea reprezintă, deci, semnale clare că Nicolae Ciucă își crează deja imaginea de viitor președinte al țării. 

Dacă ne uităm, în schimb, la social-democrați, vedem că aceștia vin cu atacuri către liberali. Pesediștii au fost nemulțumiți de anunțul făcut de Nicolae Ciucă. În schimb, aceștia nu au venit până acum cu niciun anunț clar în ceea ce privește o candidatură a lui Marcel Ciolacu.

Se caută în continuare acel independent despre care vorbea premierul. Este vehiculat în momentul de față numele lui Remus Pricopie, însă nu este dacă va fi cel propus la următoarea ședință a partidului sau dacă Marcel Ciolacu va fi nevoit să-și asume candidatura.