MENIU

Noi TENSIUNI între PNL și PSD. Florin Roman: Incompetenta domnului Ciolacu ne costă 1,1 miliarde de euro din PNRR

Florin Roman (PNL): Incompetenta domnului Ciolacu ne costă 1,1 miliarde de euro din PNRR

Deputatul PNL Florin Roman a lansat, miercuri, un atac dur la adresa premierului Marcel Ciolacu după scandalul legat de suspendarea tranșei de plată numărul 3 din PNRR. " Incompetența PSD ne costă mult pe fiecare român, pentru ca PSD a politizat peste tot în țară", a transmis Roman. 

Vicepreședintele PNL atrage atenția asupra faptului că "incompetenta domnului Ciolacu" costă România 1,1 miliarde de euro din PNRR, suma care a fost suspendată de Comisia Europeană, din tranșa a 3-a, urmare a neîndeplinirii a 6 jaloane, "printre care cel mai important, politizarea instituțiilor statului, de sus până jos".
 
"Suma a fost suspendată la plata, dar poate fi și pierdută din cauza faptului ca PSD vrea ca și femeia de serviciu să aibă carnet de partid", a declarat liberaul.
 
Potrivit acestuia, ordonanță de urgență 117/2023 poartă semnătura șefului PSD și este condusă de PSD, fiind sub oblăduirea domnului Neacsu.

Nicolae Ciucă, mesaj dur pentru Guvernul condus de Ciolacu: Românii așteaptă rezultate, nu explicații și somnifere electorale

"În cel mai pur stil pesedist, șefii instituției au stabilit componența echipei de evaluare a lor. Am atras atenția la momentul respectiv ca această ordonanță este o “bombă” care va exploda, pentru ca este în ADN-ul PSD să politizeze instituții.
 
Dl Ciolacu vrea apoi să falimenteze circa 500.000 de mici companii, cu aproape 1 milion de angajați, prin scăderea plafonului, măsură pe care dl Ciolacu a negociat-o la Bruxelles, fără acordul PNL, pentru ca refuză să reducă cheltuielile cu statul. Practic, PSD vrea distrugerea totală a clasei de mijloc, ceea ce nu se va întâmpla niciodata, cât PNL îi poate opri. Și asta vom face.

Câciu, după controversele privind a treia cerere de plată: „Nu e o surpriză. Trebuie făcute reforme”

Incompetența PSD ne costă mult pe fiecare român, pentru ca PSD a politizat peste tot în țară, inclusiv în Alba, toate companiile de stat", a arătat Florin Roman, într-un mesaj postat pe Facebook.
Mai multe articole despre:
florin roman roman pnl ciolacu pnrr