MENIU

Noi detalii privind scandalul din PSD! Paul Stănescu, inițatorul scrisorii anti-Dragnea

<p>Paul Stănescu</p>

Noi detalii privind scandalul de la vârful PSD. Scrisoarea adresată împotriva lui Liviu Dragnea este de fapt o solicitare de demisie a sa din fruntea partidului, au declarat surse din PSD care au semnat-o. Cel care s-a ocupat de strângerea de semnături este Paul Stănescu, principalul adversar a lui Liviu Dragnea. 

Potrivit surselor citate, disidenți din partid forțează convocarea unei ședințe pentru finalul acestui săptămâni.

Denise Rifai a dezvăluit, pe 15 septembrie, în direct la Realitatea TV, și alte informații din interiorul PSD despre valul tot mai puternic de revoltă anti-Dragnea.

”Sunt tot mai mulți cei care spun că Dragnea nu dorește un CEx (Comitet Executiv, n.r.). Îi este teamă de o astfel de întrunire. Este conștient că a pierdut sprijinul a mai mult de jumătate din șefii organizațiilor din județe. În CEx sunt și vicepreședinți ai PSD etc., dar cei care îi dădeau putere sunt acești șefi din județe. Dacă nu-l mai vor e semn că vine o toamnă a schimbărilor”, a declarat Denise Rifai, pe 15 septembrie, la Realitatea TV.

De asemenea, jurnalista Realitatea TV a mai precizat că Liviu Dragnea încearcă prin toate mijloacele să evite convocarea unui CEx, întâlnire care ar urma să aibă loc, potrivit social-democratului Codrin Ștefănescu, până la finalul lunii septembrie.

În acest sens, liderul PSD încearcă să negocieze cu cât mai mulți dintre șefii de organizații județene promițându-le de nenumărate că le oferă ceea ce ei doresc, însă, a subliniat Denise Rifai, promisiunile sunt deșarte. ”Promite aceleași funcții unui număr enorm de persoane”, a atras atenția aceasta.

Mai multe articole despre:
scrisoare Paul Stanescu iniţiator anti-Dragnea