MENIU

Nicușor Dan și-a depus CANDIDATURA pentru Primăria Capitalei: ”Bucureștenii vor o altă administrație”

Nicușor Dan și-a depus candidatura

Candidatul Dreptei la Primăria Capitalei - Nicușor Dan și-a depus candidatura, duminică, susținut de Dan Barna și Ludovic Orban, dar și de alți reprezentanți ai PNL - USR PLUS.

Nicușor Dan, candidatul pentru Primăria Municipiului București, susținut de USR PLUS și PNL, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de circumscripţie, fiind însoțit de ceilalți candidați ai Dreptei unite la primăriile de sector.

”Vreau să mulțumesc PNL și USRPLUS pentru că susțin candidatura mea la Primăria Capitalei și că au înțeles mesajul bucureștenilor care spun că vor o altă administrație. Înțeleg că primarul în funcție și-a depus azi candidatura și mă întreb: cum poți să vii să ceri un nou mandat când tu ai dus orașul ăsta la faliment?

Când în patru ani ai cheltuit banii pe cinci ani. Când azi, 1.000 de blocuri din acest oraș nu au apă caldă și ar dura 400 de ani ca rețeaua de termoficare să fie modernizată, când patru ani n-ai fost în stare să modernizezi o linie de tramvai?”, a declarat Nicușor Dan după ce și-a depus candidatura la Primăria Capitalei.

„Bucureștenii vor ca doamna Firea și tot ce reprezintă firea greșită a lucrurilor să părăsească butoanele și managementului acestui oraș”, a spus și Dan Barna.

La eveniment au participat și Dan Barna, președintele USR, premierul Ludovic Orban, Vlad Voiculescu, președintele PLUS București, Claudiu Năsui, președintele USR București, și Violeta Alexandru, președintele PNL București.

Mai multe articole despre:
nicusor dan