MENIU

Nicolae Ciucă: „Suntem aproape de cele mai tragice evenimente care pot influența viața oamenilor, lângă Ucraina”

Nicolae Ciucă și Adina Vălean

Premierul Nicolae Ciucă a participat, luni, la evenimentul dedicat închiderii Conferinței privind viitorul Europei. La eveniment a participat și comisarul european Adina Vălean. Tema conferinței a reprezentat-o: Democrația participativă ca puncte între generații. 

„La nivel guvernamental avem o atenție cât se poate de focalizată față de ceea ce înseamnă viitorul țării noastre. Tinerii sunt viitorul. Tema conferinței la asta se referă. Tinerii vor prelua de la noi responsablitatea și își vor asuma să gestioneze România în interiorul Uniunii Europene”, a spus Nicolae Ciucă în intervenția sa.

„Trăim într-o situație nu tocmai liniștită, este o situație complicată. Noi suntem aici pentru a face tot ceea ce ne stă în putere pentru ca tinerii să nu resimtă aceste efecte și să le creem mediul și spațiul pentru a se pregăti mai bine. Suntem aproape de cele mai tragice evenimente care pot influența viața oamenilor, lângă Ucraina.

Voi sunteți cei care veți dezvolta România în cadrul Uniunii Europene. Voi puteți da consistență valorilor europene”, a mai spus premierul.

Mai multe articole despre:
ciuca valean europa