MENIU

Nicolae Ciucă, discuții telefonice cu prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmihal - EXPLOZII și împușcături la granița României

Nicolae Ciucă, discuții telefonice cu prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmihal

Premierul Nicolae Ciucă a avut, joi seara, discuții telefonice cu prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmihal, pe fondul războiului de la granița României.

„Solidaritate și sprijin împotriva agresiunii militare ilegale a Rusiei. Ne ajutăm vecinii care au nevoie și sprijinim independența și suveranitatea Ucrainei”, a transmis Nicolae Ciucă pe Twitter.

 

Președintele Klaus Iohannis a avut, joi, o convorbire cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru a-l asigura de sprijin în fața agresiunii militare iresponsabile a Rusiei.

„Am avut o convorbire cu președintele Zelenski pentru a-l asigura de sprijinul deplin și solidaritatea României în fața agresiunii militare iresponsabile a Rusiei și pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Ne coordonăm cu partenerii noștri pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistență umanitară”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

RĂZBOI lângă România | Aeronave americane F -35, în Baza Aeriană de la Borcea - Militarii români, misiuni și antrenamente urgente

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca premier ucraina razboi