MENIU

Nicolae Ciucă: „Cifrele sunt o disperare pentru Lasconi”

Nicolae Ciucă: „Cifrele sunt o disperare pentru Lasconi”

Atac de ultimă oră al președintelui PNL la adresa Elenei Lasconi! Nicolae Ciucă spune că șefa USR este disperată înainte de alegerile prezidențiale din cauza voturilor puține. Elena Lasconi a pornit și ea o serie de replici acide la adresa liderului PNL. Asta după ce nu în urmă cu puțin timp căuta susținere în rândul liberalilor și spera la o guvernare PNL-USR.  

„Doamna Elena Lasconi trebuie să vadă care sunt cifrele la alegerile locale și va constata că acel 8% nu reprezintă o disperare pentru PNL. Este disperarea dumneaei și trebuie să înțeleagă faptul că am făcut un apel pentru ca dreapta într-adevăr să poată să conteze și să aibă o coerență în percepția românilor”, a declarat liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„Să stea domnul Ciucă liniștit, nu-i cer să se retragă, pentru că am pierde o resursă mult prea bună de amuzament. Dar știu că cei care au simțul umorului au și mintea limpede. Marcel Ciolacu, din fruntea Guvernului, cu o mână ne îndatorează pe toți și pe strănepoții noștri, și cu cealaltă mână strânge voturi pentru Simion.

Mă uit cu respect la Maia Sandu cum luptă pentru Republica Moldova și aici, în România îl vedem pe Marcel Ciolacu într-o inconștientă totală.

S-a gândit vreodată domnul Ciolacu că dacă nu ies calculele bine, adică dacă ele ies prost, va trimite la Cotroceni omul rușilor? Este absolut inadmisibil ce se întâmplă”, a transmis Elena Lasconi.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca elena lasconi cifre disperare