MENIU

Neamuri pe liste, la parlamentare. Rude, consilieri sau colaboratori vor la Cameră sau Senat

Politica poate fi şi o afacere de familie. Sau între prieteni și apropiați. O demonstrează listele de la alegerile parlamentare, pe care apar frați, copii sau colaboratori ai unor oameni influenți. Liviu Dragnea şi Alina Gorghiu şi-au trimis consilierele, iar un baron PSD, fratele şi finul.

Fraţii Alexandru şi Paul Stănescu vor candida din partea PSD Olt la Camera Deputaţilor şi la Senat. Asta în timp ce consiliera lui Liviu Dragnea şi fosta consilieră a Alinei Gorghiu candidează la Camera Deputaţilor.

Andreea Cosma, fiica fostului baron de Prahova, Mircea Cosma, se află pe locul şapte pe lista PSD Prahova pentru Camera Deputaţilor.

Asemenea tatălui şi fratelui său, Andreea Cosma are probleme penale, fiind trimisă în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu.

Cu toate astea, Andreea Cosma se află pe lista PSD Prahova pentru Camera Deputaţilor, iar fratelui său, Vlad Cosma, actual deputat, nu i-a fost acceptată candidatura din partea conducerii centrale a PSD. Deşi candidatura sa era agreată de organziaţia PSD Prahova, preşedintele PSD Liviu Dragnea nu a fost de acord ca Vlad Cosma să mai candideze pentru un nou mandat pe listele PSD.

Vlad Cosma a fost trimis în judecată în aprilie 2014 pentru trafic de influenţă în legătură cu acordarea de către CJ de contracte de modernizarea/întreţinere a unor drumuri.

Totodată, Vlad Cosma este urmărit penal pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat în dosarul lui Iulian Herţanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta. Locul său pe lista PSD Prahova a fost ocupat însă de sora sa, Andre

Mai multe articole despre:
alegeri măsuri PSD anunţ decizii Mircea Cosma