MENIU

Motreanu: PSD are în ADN ideea bolşevică a controlului absolut al statului, fiind un partid flămând de putere

Dan Motreanu

Prim-vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, a transmis marţi că PSD are în ADN ideea bolşevică a controlului absolut al statului, fiind un partid flămând de putere iar prioritatea PNL în momentul de faţă este să nu lase alegerile la cheremul PSD. Miniştrii liberali se vor asigura că PSD nu fură alegerile, iar acesta este unul dintre motivele pentru care PNL rămâne la guvernare, a mai spus Motreanu.

”PSD a rămas acelaşi partid bolşevic, ”oferta” sa pentru români fiind cunoscută: mineriade, blocarea voturilor diasporei, ordonanţa 13, reprimarea manifestaţiei din 10 august. Bonus în era PSD-Ciolacu, aşa-zis de reformă – interzicerea unei candidaturi, pe motive care nu figurează în lege. PSD are în ADN ideea bolşevică a controlului absolut al statului, fiind un partid flămând de putere, care îi consideră ”duşmani ai poporului” pe toţi cei care au alte opinii decât partidul stat. PSD e un pericol pentru democraţie, pentru buna guvernare”, a scris Motreanu într-o postare pe Facebook.

El arată că ”subminarea democraţiei este o linie roşie pentru PNL”.

”Culmea obrăzniciei, liderii PSD dau lecţii de euro-atlantism, în timp ce recunosc că ar guverna cu AUR! Prioritatea PNL în momentul de faţă este să nu lase alegerile la cheremul PSD. Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Justiţiei sunt instituţii importante pentru asigurarea corectitudinii alegerilor. Miniştrii liberali se vor asigura că PSD nu fură alegerile. Acesta este unul dintre motivele pentru care PNL rămâne la guvernare”, a mai spus Motreanu.

El a menţionat că românii au de făcut o alegere clară între PSD, partid care aplică regulile bolşevice de control absolut al instituţiilor statului, şi PNL, un partid care sprijină democraţia, aşa cum a făcut-o în toată istoria sa.

”Trebuie să blocăm din nou obsesiile totalitare ale PSD şi sunt convins că românii înţeleg acest lucru”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

 

Mai multe articole despre: