MENIU

Miting PSD Iași. Copii din Neamț, aduși cu forța la manifestația lui Dragnea

<p>Miting PSD: Va participa şi Liviu Dragnea</p>

Miting PSD Iași. Partidul lui Liviu Dragnea s-a mobilizat serios pentru manifestația din Iași și pare să-i fi mobilizat și pe cei care nu doresc neapărat să participe

Miting PSD Iași. Mai mulți elevi de la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec“ Roman au fost anunțați de profesori că astăzi vor veni la Iași, la miting. De menționat că este vorba despre elevi de clasa a XI-a și a XII-a, mare parte dintre ei minori, scrie Realitateadeiasi.net.

Firma de transport local din Piatra Neamț – SC Troleibuzul SA, aflată în subordinea CJ Neamț, condus de pesedistul Ionel Arsene, a anunțat că astăzi, mai multe autobuze intră de urgență într-o verificare tehnică. Surse din firmă susțin că vor pleca la Iași 10 autobuze pentru miting, dintre care patru sunt autobuze noi.

Mitingul PSD se va desfăşura în intervalul orar 14.00 – 19.00 şi va duce, cu siguranţă, la probleme de trafic având în vedere numărul estimat de participanţi. 

Miting PSD Iași: zeci de mii de oameni așteptați

Astăzi, la mitingul PSD, anunțat a avea loc în Piața Unirii, social-democrații mizează pe cel puțin 40.000 de oameni.
Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat că va aduce în Piaţa Unirii din Iaşi între 6.000 şi 9.000 de oameni.

De la filiala băcăuană a PSD sunt așteptați 10.000 de persoane, de la Neamţ, tot 10.000, de la Suceava – 5.000, iar de la Botoşani – 2.000.

Mihai Chirica desființează mitingul PSD de la Iași

Cei mai mulți oameni vor fi mobilizați de filiala ieșeană a PSD, primarii din comune având ordin să aducă și câte 1.000 de persoane, în cazul comunelor mai mari. În total, se mizează pe aproximativ 15.000 – 20.000 de participanţi din judeţul Iaşi.

Miting PSD Iași: mesajul lui Dragnea

Liviu Dragnea nu merge la Sibiu, alături de liderii europeni sau măcar alături de liderii socialiști europeni, ci la Iași, la un miting electoral, unde va striga alături de manifestanții aduși cu autocarele că ”România merită mai mult de la Europa”.

Într-o postare pe Facebook în dimineața zilei de joi, șeful PSD a transmis un mesaj în care aduce aminte că România sărbătorește Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite asupra Germaniei naziste și momentul în care a fost pusă piatra de temelie a UE.

”9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România și-a proclamat independența de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o națiune de sine stătătoare.

Celebrăm totodată, alături de țările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar și momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene - Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani și de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună.

De Ziua Europei, vă urez tuturor La mulți ani!

Ne vedem la Iași!”, a scris Dragnea. 

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Miting PSD Iași