MENIU

Miting PSD cu forţa la Palatul Cotroceni, în ziua moţiunii de cenzură. SMS-ul dovadă

Peste 100 de oameni, in mare parte functionari in cadrul primariilor PSD din Bucuresti, au fost adusi, miercuri, în faţa Palatului Cotroceni pentru a cere demisia lui Klaus Iohannis. Jurnaliştii de la Recorder au incercat să stea de vorba cu ei, însă aceştia au refuzat să raspundă iar mulţi si-au ascuns fetele.

Europarlamentarul Catalin Ivan, fost membru PSD, a prezentat dovada că PSD organizeaza contramanifestatii in fata Palatului Cotroceni prin SMS. Liderii organizatiilor locale din Bucuresti ar fi primit ordin să trimită cate 10 membri pentru a protesta fata de „nerespectarea Constitutiei Romaniei” de catre Iohannis. Iată imaginile de la protest:

Iată şi dovada SMS-ului, pe care Cătălin Ivan l-a postat pe Facebook, pe 27 iunie:

"Acum, daca Dragnea insista cu protestele spontane, insist si eu sa va anunt unde vor avea loc. Maine, oameni furiosi pentru ca Iohannis nu respecta legea fundamentala a tarii isi vor striga nemultumirea incepand cu ora 17.45.
Faptul ca limba maghiara devine limba regionala in urma santajului UDMR o fi constitutional? Faptul ca Harghita si Covasna nu mai sunt de facto teritorii romanesti o fi constitutional?"

Mai multe articole despre:
0 sms Cătălin Ivan miting PSD