MENIU

Mirel Palada ÎNJURĂ maratoniștii pe Facebook: ”MARATONUL PASHTELUI MAMII EI DE VIAȚĂ”

Mirel Palada nu renunță la jignirile aduse pe facebook, nici măcar după ce și-a pierdut funcția de purtător al Guvernului, după ce a jignit jurnaliștii. Astfel, acesta revine astăzi cu o postare în care își exprimă nemulțumirea față de cei care au participat la Maraton, scriind pe pagina sa: ”Maratonul Pashtelui Mamii ei de viață. Iar au blocat ăștia orașul”. 

Textul a fost postat pe pagina sa în jurul orei 13, ora la care circulația era întreruptă în zona Muncii, la intrarea în Pasajul Unirii și în zona bulevardului Mărăsești, ca urmare a desfășurării Maratonului Internațional București, eveniment a cărui desfășurare a dus la restricții de circulație între orele 06.30-17.00, după cum a informat Brigada Rutieră a Capitalei. 

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a mai declarat pentru MEDIAFAX că sunt agenţi de circulaţie în fiecare intersecţie, pentru că altfel şoferii ar da probabil gardurile la o parte să treacă. El a explicat că sunt şoferi care nu înţeleg de ce trebuie să ocolească.