MENIU

MIRCEA GEOANĂ îl laudă pe IOHANNIS: Este un OM ONEST, un fel de SUPERSTAR

Mircea Geoană a declarat că are o părere bună despre Klaus Iohannis, pe care îl cunoaște din 2009, când ar fi trebuit să fie parteneri. Geoană a mai spus că în urma alegerilor, Iohannis a devenit un fel de superstar. 

”Domnul Iohannis nu este încă președintele României, dar este un om onest. Eu îl cunosc din 2009, când trebuia să fim parteneri. Păi ai nevoie de un parteneriat, de un minim consens național. (....) Şansele PSD pentru 2016 scad cu fiecare zi în care Ponta rămâne premier(....)Klaus Iohannis  își gestionează cu mare atenție capitalul de simpatie e un fel de superstar astăzi. Sfatul meu către domnul Iohannis: domnia sa va trebui să își aleagă premierul de la PSD pentru că așa e normal, daca nu vrei să umbli cu metoda lui Basescu, dă-i PSD-ului în continuare guvernarea și ajută-l să scape de Ponta”, a spus Geoană, la Jocuri de Putere. 

 

GEOANĂ a dezvăluit cum VA FI DAT JOS PONTA de la GUVERN: "Alegeri anticipate, în urma protestelor"

Mircea Geoană a declarat la Jocuri de Putere, la Realitatea Tv, că cei din noul PNL sunt suficient de abili încât să îl dea jos pe Ponta din fruntea Guvernului prin declanșarea alegerilor anticipate, care vor veni în urma unor proteste de stradă, îndreptate împotriva lui Ponta, și nu în urma unei moțiuni de cenzură, așa cum se așteaptă toată lumea.