MENIU

Mircea Geoană, gafă de Ziua Îndrăgostiţilor. Cui a urat "La mulţi ani!"

Mircea Geoană revine cu o nouă gafă! De Ziua Îndrăgostiţilor, pe stil american, preşedintele PSRO a urat La mulţi ani! "celor care ne fac viaţa mai frumoasă şi... soţiilor sau prietenelor." Fostul preşedinte al PSD şi-a făcut soţia celebră după ce, în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009 i s-a adresat cu "Mihaela, dragostea mea!".

Ziua îndrăgostiţilor l-a găsit pe Mircea Geoană la partid, alături de colegii săi şi de jurnaliste, cărora le-a împărţit flori și inimioare de turtă dulce. Fostul preşedinte al PSD a ţinut să facă şi o urare, dar exprimarea sa nu a fost cea mai fericită.

"La mulţi ani şi o zi cât mai frumoasă celor care ne fac viaţa mai frumoasă şi sotiilor, prietenelor…", a spus preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO).

Mircea Geoană a mai avut şi alte expresii, deja celebre, când vine vorba de iubire.  Spre exemplu, în 2009, când a fost preşedinte al ţării, pentru o noapte: "Împreuna am învins. Mihaela, dragostea mea, mulţumesc! Anamaria şi Alex, vă mulţumesc! Mama, esţi acasă, stiu că te bucuri. Tata, eşti în ceruri şi ştiu că te bucuri şi tu!".