MENIU

Minorităţile vor susţine un Guvern USD

Varujan Pambuccian

Grupul parlamentar al minorităţilor va susţine, probabil, un Cabinet USD, dacă se va solicita acest lucru, în urma unei eventuale ruperi a actualei coaliţii de guvernare, a declarat agenţiei MEDIAFAX liderul grupului, Varujan Pambuccian, adăugând ca interesul electoratului este ca USL să continue.

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a venit marţi la Palatul Victoria pentru o discuţie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, la Guvern mai fiind prezenţi preşedintele PC, Daniel Constantin, şi vicepremierul Liviu Dragnea.

Varujan Pambuccian a declarat ulterior agenţiei MEDIAFAX că a discutat cu premierul Ponta o serie de subiecte ridicate la întâlnirea pe care acesta a avut-o în urmă cu o săptămână cu grupul minorităţilor, fără a se aborda tema unui nou Cabinet.

Liderul grupului minorităţilor a arătat, însă, că dacă li se va cere, probabil, minorităţile vor susţine o nouă formulă de guvernare a USD.

"Punctul meu de vedere este că USL trebuie să continue, este în interesul electoratului care a votat coaliţia. Dacă premierul ne va cere să sprijinim un nou Cabinet, probabil că o vom face", a declarat Pambuccian.