MENIU

Ministrul Energiei s-a răzgândit în privința facturilor! Popescu: „Nu am zis ca oamenii să nu plătească”

Virgil Popescu - ministrul Energiei

Ministrul Energiei nu mai recunoaște că i-a îndemnat pe oameni să nu își plătească facturile. Asta cu toate că în urmă cu două zile a făcut această recomandare, în exclusivitate, la Realitatea PLUS. Declarația vine după ce Florin Cîțu a avertizat că oamenii care nu plătesc riscă să rămână fără curent electric. Pe de altă parte, liderul PNL nu e de acord nici cu măsurile de sprijin anunțate de premier pentru companiile agricole.

„Am spus ce aș face eu dacă m-aș găsi într-o situație de acest gen. Am și spus că nu recomand nimănui, vă spun ce am făcut eu. Eu cred că am avut dreptate. Departe de mine gândul de a spune cuiva să nu plătească sau să plătească facturile”, a spus Virgil Popescu, miercuri.

Ministrul Energiei s-a răzgândit la o zi după ce acesta îi îndemna pe oameni să nu își plătească facturile. Virgil Popescu a fost contrazis inclusiv de Florin Cîțu, șeful său de partid.

„Cum să plătim o factură la un hoţ? Dacă nu aplică legea, e clar că face o infracţiune. Nu plătim, încercăm să vorbim, dacă nu, reclamaţie directă către Protecţia Consumatorului”, spunea ministrul, marți.

Popescu este contrazis de Cîțu.

„Nu se poate să nu plătești factura. Nu poți să spui să nu se plătească facturile fără să ai un cadru legal, compania e îndreptățită să ceară penalități și să taie curentul”, a declarat Florin Cîțu.

Mai multe articole despre:
facturi ministri neplata popescu citu