MENIU

Mihai Fifor, acuzații grave la adresa președintelui țării

Fostul ministru interimar de Interne îl atacă pe șeful statului, folosindu-se de declarații mai vechi ale acestuia. Fostul ministru interimar de Interne, Mihai Fifor, îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă este nevoie să moară oameni pentru ca el să numească un ministru plin la Ministerul de Interne.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Mihai Fifor îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă este nevoie să moară oameni, pentru a fi numit un ministru plin la Interne.

În postare, Fifor mai arată și că decizia președintelui de a lăsa instituția fără ministru, în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale sau pe fondul tragediei de la Caracal este o hotărâre nesăbuită.

”De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituții care are un rol central în asigurarea ordinii publice și siguranței cetățeanului.

În plin proces de reformare a sistemului de urgență, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale, domnul Iohannis găsește de cuviință să lase MAI fără ministru! 
Asta e „România normală” pe care ne-o propuneți domnule Președinte?! Cum veți răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav și nu va fi un ministru care să coordoneze intervențiile?

Parafrazându-vă propriile declarații, "trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?”, scrie Mihai Fifor.

De reamintit este și faptul că nu este primul atac al fostului ministru la adresa președintelui României. În urmă cu doar câteva zile, acesta acuza că șeful statului blochează Guvernul și forțează legile și Constituția.